NIEUWE MEDEDELING

Hallo toekomstige IvD bezoekers.

Op woensdag 26 februari ga ik naar St. Michielsgestel om een gesprek met Piet Bormans te voeren. De datums (vrijdags) worden door Piet bepaald. Zodra de datums vastgesteld zijn, krijgen jullie zo gauw mogelijk bericht van mij.

Mijn dank voor jullie aandacht...

Met vriendelijke groeten van Jan Keizer

Reactie plaatsen

Reacties

Arna Verberg
9 maanden geleden

Godefridus,Fried Verberg overleden. Op 80 jarige leeftijd door Corona 2 jaar geleden. Was/ ben benieuwd of mensen hem nog kennen en benieuwd naar verhalen over Tijs op st Michiel....

Eduardo van Oort
8 jaar geleden

Frans Klein, de man van Els Rosbergen, is overleden. Misschien kunnen jullie meer over hem vertellen?

Mvg,

Eduardo,

kleinzoon van Dina van Boxtel

esta
9 jaar geleden

wat is emailadres van piet Bormans?

Jan Jonkman
10 jaar geleden

Voor Rini en Thijs heeft Jan Jonkman een artikel geschreven in site 597(Bid- en dankprent van overleden Jack B(e)ijsterveld).

Frans van Rijn
10 jaar geleden

Uit het ALGEMEEN DAGBLAD van 18 februari 2014

KNVB GEEFT GEEN CENT VOOR EK DOVE ZAALVOETBALLERS

Houten | Een team van dove zaalvoetballers heeft zich geplaatst voor het Europese Kampioenschap, maar de blijdschap is alweer verdwenen. Er is geen geld om in het najaar naar Bulgarije af te reizen. "We krijgen geen cent van de KNVB. Absurd", foetert de club.
Circa 15.000 euro is nodig om het dove herenteam te laten deelnemen. "Dat is niks vergeleken met de miljoenen die naar de WK in Brazilie gaan. Onze team hoort in de mondiale top en het is zonde dat dit wordt doorgezet", zegt Niels Meijer, manager van het herenteam en bestuurslid bij de Koninklijke Nederlandse Doven Sportbond. Op internet poepen de doven op het protest. "Help ons".
De nationale voetbalbond KNVB is niet van plan financieel bij te springen. "Er zijn heel veel EK's in het zaalvoetbal. Denk aan competities tussen politieteams, brandweerlieden en scholen. Wij ondersteunen alleen toernooien die door de FIFA worden erkend", licht KNVB-woordvoerder Hans van Kastel toe. Volgens hem zijn doven bovendien welkom in reguliere competities.
"Dat klopt", zegt Meijer. "Maar bij horende clubs hebben doven het lastig omdat het spel moeilijker te volgen is". De KNVB doet het doventeam tekort, stelt hij. "Er is wel G-voetbal en CP-voetbal voor mensen met een motorische beperking, maar doven vallen tussen wal en schip".

Jan Jonkman
10 jaar geleden

Ik kreeg vandaag een rouwbrief uit Roermond dat onze oud-leerling van het instituut FRITS PEETERS uit Roermond(Maasniel) na een slepend ziekte op 14 februari op 71-jarige leeftijd is overleden. Hij wordt donderdag 20 februari om 11 uur gecremeerd in het crematorium ,Tussen de Bergen, Kitskensdal 60 te Roermond.

Wij condoleren zijn echtgenoot Margret en de rest van de familie met het verlies van haar echtgenoot Frits.

Frits Peeters was een schoolverlater van 1960. Op het instituut had hij een grafische opleiding gehad. Later vertel ik meer over Frits als mijn collega. ik ken hem aardig goed en hij rustte in vrede na een lange lijdensweg.