534. Zuster Irena gaf muziekles en soms spreekles als het nodig was...Zuster gaf niet alleen muziekles maar ook af en toe spreekles, want sommige meisjes spraken erg slecht en dan moest zij hierbij helpen door duidelijk te praten..

Wanneer deze foto gemaakt is, is helaas niet bekend.

Reactie plaatsen

Reacties

Frans van Rijn
10 jaar geleden

Jan, als je hier meer foto's plaats, dan kunnen Jan, Rene, Wim en ik jou helpen om de jaartallen te zoeken. Zeker komen dan ook kijkers die het beter weten dan ons. Dat is te hopen.

Jan Keizer
10 jaar geleden

Frans, ja natuurlijk ben ik blij maar niet zo blij met De Vriend bladen, er staan veel onduidelijkheden en veel foto's zonder namen of jaargetal.... vind ik wel jammer....

Frans van Rijn
10 jaar geleden

Jan Keizer, je zal en moet wel blij zijn dat een andere Jan het jaartal 1960 heeft gegeven!

Jan Jonkman
10 jaar geleden

Deze foto is waarschijnlijk gemaakt in de loop van de jaren 60, gezien dat Zr. Irena een nieuwe habijt droeg en vroeger had ze een oud habijt en haar hoofdbedekking deed vroeger aan de elleboog van de kachelpijp denken.. Ze gaf deze meisjes zeker spreekles op tonen, dat zeker iets te maken had op de muziekles zoals de bekende DO-RE-MI-Fa......enz. Duidelijk is dat de zuster de mond wijd openzet van het letter ,OOO' van DOO. De mode in kleding en kapsel van de meisjes zijn ook uit de jaren 60.

Frans van Rijn
10 jaar geleden

Jan Keizer heeft hier gevraagd wanneer die foto genomen is. Ik als man weet daar niets over en zeker alle mannen ook niet, daarom een vraag naar de vrouwen; "Kunnen jullie Jan Keizer helpen voor het jaartal van deze foto". Hij zal daar blij mee zijn en zeker de mannen ook, want er staan leuke meisjes bij Zr. Irena.

Maak jouw eigen website met JouwWeb