597. Bid- en dankprint van overleden Jack Bijsterveld

Met mijn dank aan Rini Willems

 

Reactie plaatsen

Reacties

marian Kruijssen
9 jaar geleden

Hallo Riekie sterkte mee ..

Ik ken jullie

Mijn naam marian Maas ik ken jou klas van juff trees van Dooren en Hoe gaat het met jou liefs van Marian ..

Jan Jonkman
10 jaar geleden

Thijs, zullen wij wedden wie gelijk zal krijgen over de naam B(e)ijsterveld van oorsprong is geweest en later is gewijzigd!

Rini, dat Tjeu Slots was overleden wist ik al heel lang. Het was rond 10 jaar geleden eerder of later, weet ik niet precies meer. Tijdens de reunie enkele jaren geleden hadden wij elkaar gesproken en veel grapjes uitgehaald en wat kon Tjeu heel wat leuks vertellen. Hij was een echte drukte- en grappenmaker en konden wij elkaar goed opschieten met veel humor. Twee dagen na die gezellige reunie kreeg ik een fax(ik had toen nog geen PC) van de organisator Kees Koper dat Tjeu Slots plotseling was overleden. Ik wist ook dat Tjeu aan zijn hart had en de dokter had hem meermalen keren gewaarschuwd rustiger aan te doen maar hij sloeg alles af en met de reunie was hij wel veel te druk geweest, vandaar. Ik was wel behoorlijk van geschrokken van het gebeurde. Twee jaar later had ik met zijn vrouw Nellie gesproken tijden de volgende reunie hoe het precies gebeurd was en ze vertelde mij alles in geuren en kleuren. Ik vergeet Tjeu ook nooit en nu nog.

Rini
10 jaar geleden

Nee, Thijs zegt van niet.
Bijsterveld is zo altijd geweest zonder e!
Tsjeu Slots is reeds overleden, weet je dat??

Club'68 bestaat al heel lang en is vorig jaar feest gevierd voor 25ste verjaardag van club'68!
Gr. Rini.

Jan Jonkman
10 jaar geleden

Rini, ik moet je eerlijk zeggen of beter nog door schrijven dat Jan Keizer ergens wel gelijk had wat betreft de naam Beijsterveld. Het was eigenlijk geen typefoutje genoemd. Op het instituut tijdens zijn verblijf werd dat naam oorspronkelijk zo gespeld, gelezen en geschreven met een letter e er tussen. Misschien was na het schoolverlaten van Jack in de loop van jaren zijn naam iets gewijzigd door zijn familie naar de instanties bij de gemeente of in Den Haag om de letter e te laten verwijderen.

Een vraagje voor Thijs: Misschien dat hij iets wist dat Jack Beijsterveld samen met Tjeuke Slots uit Baexem bij Weert(ov.), ook zijn vroegere klasgenoot en twee anderen een ,Club 68' hadden opgericht. Bestaat die ,club 68' nog of is het al opgedoekt?

Jan Keizer
10 jaar geleden

Rini, och typefoutje, ik zal verbeteren en mijn dank voor je opmerking....

Jan Keizer

Rini
10 jaar geleden

Jan Keizer, waarom schrijf je Beijsterveld?
Het moet zijn: Bijsterveld, e wegdoen!
Rini.

Jan Keizer
10 jaar geleden

Namens IvD Variatie wens ik Riekie, Henri en Liset veel sterkte met verlies met geliefde persoon Jack Beijsterveld.

Jan Keizer

Maak jouw eigen website met JouwWeb